Projecten

Makkii maakt de inrichting van uw nieuwe zaak een MAKKII! Wij selecteren samen met u de mooiste items die perfect aansluiten op visie van de zaak. Dankzij een ruime collectie, kunnen wij voor iedere stijl en gelegenheid leveren. Het stopt uiteraard niet bij het leveren van de producten. We denken met je mee als het gaat om planning, styling, budget en natuurlijk ook praktische zaken, zoals materiaalgebruik, duurzaamheid en gewicht.

Ons team van inkopers en stylisten zorgen ervoor dat de juiste sfeer wordt bereikt. Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en realisering projectinrichting op maat. Wij leveren oplossingen voor restaurant, hotels, clubs, bars, maar ook kantoorgebouwen en woningen.

zaal 4 wijchen

Zaal 4 in Wijchen

De oude bioscoop van Wijchen is omgetoverd tot een smaakvolle plek midden in het centrum van Wijchen. Bij Zaal 4 kun je genieten van een goede lunch, luxe diner of heerlijk borrelen. Makkii heeft Zaal 4 geholpen met het leveren van de meubels en het eindresultaat is prachtig. Het restaurant heeft een speelse, industriële look met een compleet eigen karakter. Meer weten of dit project of over de mogelijkheden neem direct contact met ons op.

zeezicht logo

ZEEZICHT 

Zeezicht, midden in het centrum van Nijmegen. Steven Heijnen, eigenaar van de succesvolle New Dutch, opende aan de overkant een nieuwe eettent, namelijk Zeezicht. Heb je zin in een goede lunch en wil je een keer wat anders dan een simpel broodje, dan is Zeezicht de plek om te bezoeken. Zeezicht biedt een uitgebreide lunchkaart met unieke gerechten. Makkii heeft de interieur van Zeezicht verzorgd. Knus, sfeervol en tropisch. Je waant je een beetje in een ander continent en dat is ook exact de bedoeling geweest. Meer weten of dit project of over de mogelijkheden neem direct contact met ons op.

Projecten

Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt Zen-Lifestyle.nl cookies. Meer informatie over cookies.