Veilig betalen

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot betalingen: betaalmogelijkheden, betaalmethode, verwerking van uw betaling, factuur informatie, en retourbetalingen.

Betaalmogelijkheden

Makkii.nl is een groothandel van meubelen bedoeld voor retailers en interieurstylisten. Om te kunnen bestellen dient u eerst een account aan te vragen. Zodra u goedgekeurd bent ontvangt u hiervan bericht met uw inloggegevens en uw kortingspercentage. U kunt vervolgens inloggen op Makkii.nl en bestellingen plaatsen. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft zal onze orderadministratie contact met u opnemen om een afspraak met u te maken over de wijze van betaling.

Betalen vanuit het buitenland

Betalen vanuit het buitenland is mogelijk, zowel elektronisch als per bank. Vermeld dan in beide gevallen bij het betalingskenmerk uw naam en ordernummer. Gebruik voor buitenlandoverboekingen:

Iban:NL33SNSB0947692959

Uw factuur

Nadat u besteld heeft en uw betaling verricht heeft ontvangt u niet direct een factuur van uw bestelling. U ontvangt wel een bevestiging van uw bestelling en een bevestiging dat uw betaling ontvangen is. Pas wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd ontvangt u bij uw bestelling uw factuur. As u betaald bij de bezorgdienst ontvangt u ook nog een betalingsbevestiging (bon) van de betaling. Wanneer u uw bestelling komt afhalen, dan ontvangt u een factuur in de winkel samen met een betalingsbon. Deze heeft u ook nodig om uw bestelling af te kunnen halen bij het magazijn. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben over uw factuur en heeft u het antwoord niet kunnen vinden onder klantenservice, neem dan contact op. Als u een nieuwe of tweede factuur nodig heeft, dan is dat mogelijk. Neem Contact met ons op en wij helpen u graag.